Përshkrimi

NO LIMITS SHPK
Qendër Kancelarie !!
Është padyshim qendra më e madhe e kancelarisë në metropolin shqiptar dhe një nga qendrat më të mëdha në Shqipëri. NO LIMITS SHPK: Distributor i markave plot reputacion si: CLEMENTONI, SCHNEIDER, STAEDTLER, FIBRACOLOR, VAN GOGH COLORS etj. Tek ne do të gjeni produkte me shumicë/pakicë, shpejtësi të realizimit të porosisë suaj dhe çmimet më konkurruese në treg. NO LIMITS SHPK: Furnizoni dyqanet tuaja me produktet/markat më të mira botërore të kancelarisë. Ekskluzivitete, skuadër profesionale, asistencë dhe kujdes dinamik për klientët tanë, ju mirëpresim!