Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

MURAGA BIG HOUSE
Bar-Restorant, Evente !!
Me sloganin ‘Klienti në qendër të vëmendjes’ MURAGA BIG HOUSE rrezaton përkushtim, standard, cilësi të lartë dhe kujdes dinamik ndaj klientit. MURAGA BIG HOUSE: Bar dhe Bar në verandë, lulishte e kuruar në detaje, kënd lojërash për fëmijë, parkim pa limit dhe i vendosur mes të gjelbërimit të pafund. MURAGA BIG HOUSE: Kuzhinë tradicionale dhe europiane, piceri, amjente të ndryshme në varësi të klientelës, shërbim brenda dhe në verandat e mrekullueshme plot hijeshi, evente, ditëlindje dhe organizime të ndryshme dhe çmime shumë të mira.