Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

MOTRONIKA SPORT
Autoservis & Standard i Lartë !
Një autoservis i kualifikuar, i cilësisë së lartë dhe sipas standartit EU gjithashtu.
MOTRONIKA SPORT: I profilizuar më së tepërmi për makinat Mercedes-Benz, Grupi Audi-Volswagen, Seat, Skoda, pasi edhe eksperienca me këto marka është më e madhe.
MOTRONIKA SPORT: Po kështu përparësia e përditshmërisë tonë janë edhe makinat e klasit të lartë: maserati, lamborghini, porsche, maybach etj.
MOTRONIKA SPORT: Kryejmë shërbime xhenerike dhe ndërhyrje elektronike nga më të vështirat. Kambiot Mercedes 7G i riparojmë në mënyrën më perfekte. Hidroxhuntot e kambiove për këtë model i disponojmë 3 versione (revizion, të re apo të përdorur). Riparojmë immobilizer dhe përshtasim centralinën e motorrit pa pasur nevojë të blihet e re.
MOTRONIKA SPORT: Skuadër profesionale, Klientë të kënaqur, Realizim në kohë të çdo porosie dhe Çmim konkurrues. Ju mirëpresim!