Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

Monarch Durrës-Makina me Qera
Cilësi-Standard-Çmim konkurrues !!
Monarch Durrës-Makina me Qera: Është padyshim një nga impiantet tregtare më të veçanta në qytetin e Durrësit dhe më të spikatura për klientelën, gjithashtu. Ofrojmë Makina me Qera të të gjitha llojeve, për individë e biznese, për evenimente të ndryshme, me çmime duke filluar nga 20 Euro/dita dhe me dokumentacion të rregullt. Jemi të parët në Qarkun e Durrësit për korrektesën, besueshmërinë, asistencën profesionale dhe standartin e ofruar në treg. Bëjmë edhe shitje të mjeteve të ndryshme, të autoveturave kryesisht, duke plotësuar kështu më së miri pritshmëritë e klientelës. Monarch Durrës-Makina me Qera: Stafi ynë kujdeset në dinamikë ndaj klientit duke ofruar edhe shërbimin e Karrotrecit 24h dhe me një shpejtësi maksimale shërbimi. Klientelës i ofrohet edhe Larje e Tapicerisë së makinave me cilësi dhe në kohë të shpejtë.
Monarch Durrës-Makina me Qera: Ne ofrojmë standartin, ne ofrojmë shumëllojshmëri në zgjedhjet tuaja, makinat tona lëvizin në çdo rajon të vendit, fushor dhe malor, ne duam më të mirën për klientët tanë. Ju mirëpresim!

Galeri