Përshkrimi

MOBILERI MEMA SARANDË
Përvojë dhe Cilësi !!
Fabrika e mobiljeve MEMA SH.P.K, me seli në Sarandë ,e pajisur me makineri moderne të teknologjisë së lartë drejtohet nga një staf i aftë me eksperiencë profesionale. Estetika e lartë dhe cilësia e mobiljeve, korrektësia dhe çmimet e arsyeshme, e sjellin atë në vendin e parë të preferencave të konsumatorit. MEMA SH.P.K zgjeron bashkëpunimin e saj në të gjithë Shqipërinë me përfaqësues të cilët i zgjedh me kritere të rrepta që munden të përgjigjen kërkesave të konsumatorit ashtu si dhe vetë fabrika. Merr përsipër pajisjen e shtëpive (me mobilje të të gjitha llojeve) si dhe hoteleve, me përgjegjësi dhe çmime speciale. Me premtimet qëndrojmë besnik ndaj parimeve tona, duke përsosur cilësinë dhe shërbimin, falenderojmë të gjithë klientët që na mbështesin. Kur përvoja jonë takon teknologjinë rezultati është cilësia që zgjat në kohë.