Përshkrimi

MOBELLAND SUHAREKË
Lider për mobilje cilësore !!
Lider për Mobilje Cilësore, Plotësim dinamik i preferencave të klientelës. Shërbime Profesionale dhe një Gamë e gjerë produktesh prej druri. Kuzhina me porosi, Dhoma gjumi, Dhoma dite, Komodina, Paradhoma, Arredime për Zyra, Ambjente Biznesi dhe Komerciale, Rezidenca, etj. MOBELLAND: Asistencë në matje, Skica, Projektim dhe Design të modelit që ju dëshironi.