Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

MILENIUM RESORT
Qendër argëtimi !!
Një superkompleks ideal për familjarë dhe fëmijë. Lodra pafund, lodra unike dhe të papërsëritshme. Organizime mbreslënëse dhe që dhurojnë një kënaqësi për të gjithë vizitorët e resortit. Bar-Restorant me gatime tradicionale dhe europiane. Ekip miqësor dhe profesional, në fakt, MILENIUM RESORT është një botë magjike për të gjithë. Nëse jeni duke kërkuar diçka të veçantë, ejani tek NE, tek lodrat dhe hapësirat e pafund për fëmijë. Edhe ushqim fast food gjithashtu: sandwitch, pije freskuese etj. MILENIUM RESORT: Panoramë fantastike, standard, cilësi, ekip miqësor dhe profesional dhe padyshim një impjant gjigand argëtimi. Gjendet në toplistën e bizneseve më të mira të Kosovës! MILENIUM RESORT: Rrxohu me buzëqeshje