Përshkrimi

MASTER CARS SERVICE
Shërbim cilësor dhe Çmimet më të mira !!
Mjeshtra të klasit të parë dhe teknologji e përparuar në servisimin e makinës tuaj. MASTER SERVICE: Ofron shërbime për të gjitha llojet e automjeteve si: autovetura, autobus, kamionë, pirunë, kamiona, yachte etj. MASTER SERVICE: Sipërfaqe të ambjenteve mbi 1000 metër katror, 3 (tre) ura, 1 (një) gropë e brendshme për automjete deri në 7 (shtatë) ton dhe 1 (një) gropë e jashtme për kamionë dhe autobus. Po kështu servisi ofron edhe një lavazh cilësor për automjetet tuaja. Vlerat tona janë të lidhura me integritetin, pasionin, përkushtimin, ndershmërinë, korrektësinë, trajnimin dinamik të stafit dhe etikën! Filozofia e MASTER SERVICE konsiston në: Asetet tona gjithnjë e në rritje; Kujdesin dinamik ndaj klientit; Marrëdhënia korrekte brenda skuadrës dhe, ajo me bashkëpunëtorët e furnitorët gjithashtu; Zgjidhja e të gjitha ‘problemeve’ të automjetit tuaj. MASTER SERVICE: Ambicia jonë është të jemi një kompani e njohur, e suksesshme dhe e besuar jo vetëm në tregun metropolitan, por edhe më gjerë, duke shërbyer kështu si një pikë referimi stacionare për klientelën. MASTER SERVICE: Ofrojmë gjithashtu paketën e ‘Kontrollit teknik VIP-Service’ dhe pas shërbimit profesional të automjetit tuaj ajo mund të kalojë sigurisht testin e SGS-së (falas)… Dërgimin me e-mail të kostove paraprake të riparimit, si dhe riparimin e defekteve pas konfirmimit tuaj… Kalimin e makinës në kolaudim, pagesën e të gjitha taksave, koston e çertifikatës së kolaudimit dhe siguracionin e makinës… Dorëzimin e makinës brenda 48 orësh nga momenti i konfirmimit dhe natyrisht me të gjitha shërbimet e kryera. MASTER SERVICE: Me qindra klientë, biznese dhe kompani të rëndësishme në tregun shqiptar na kanë besuar NE-ç’ka na obligon të avancojmë më shumë drejt majave më të larta të standartit dhe të cilësisë. Mund të veçojmë: ‘Partner Ballkanik Shpk’, ‘New Centry’, ‘Brunes’, ‘Neranxi’, ‘Olsen Shehu pf’, ‘Teuta Durrës Shpk’, ‘Salus Tirana’, ‘Ami Event’, ‘Iris Cosmetic Albania’, ‘Arredo-Due’, ‘Creative Business Solutions’ etj. MASTER SERVICE: Lidership vizionar, besueshmëri, eksperiencë impresionuese dhe çmime shumë të mira. MASTER SERVICE: Ju mirëpresim !

Galeri