Të dhëna për biznesin

MAKINERI DRURI ELMEDIN
Na ndiqni

Përshkrimi

MAKINERI DRURI ”ELMEDIN”
Makineri për përpunimin e drurit !!
Makineri për përpunimin e drurit dhe për prodhim të mobiljeve dhe kjo me çmimet më të mira në tregun shqiptar. ”ELMEDIN”: Makineritë ofrohen në varësi të kërkesës së klientit: Të reja dhe të përdorura. Kemi ekskluzivitetin e disa kompanive turke, por edhe bashkëpunim me mjaft marka italiane gjithashtu. ”ELMEDIN” ofron për të gjitha fabrikat dhe punishtet e prodhimit të mobiljeve: Makineri bordimi PVC (bordatriçe), makineri universale (Kareli), presa dyersh hidraulike, bangofreza, freza kopjuese, pantografe universal, kompresorë, foratriçe, aspiratorë, torno druri dhe mjaft produkte e aksesorë të tjerë. MAKINERI PËRPUNIM DRURI ”ELMEDIN”: Asistencë gjatë dhe pas blerjes, garanci, profesionalizëm, staf drejtues kreativ, çmime mjaft konkurruese.