Të dhëna për biznesin

MAKINA ME QERA TERNOVA
Na ndiqni

Përshkrimi

MAKINA ME QERA TERNOVA
Shërbim, Cilësi, Korrektesë, Garanci!!
MAKINA ME QERA TERNOVA: Një biznes me një performancë të pëlqyeshme në tregun shqiptar dhe veçanërisht në atë metropolitan.
MAKINA ME QERA TERNOVA: Ofrojmë makina me qera të llojeve të ndryshme dhe me çmime konkurruese. Cilësia dhe korrektesa janë pjesë e përditshmërisë sonë duke u ekspozuar kështu në treg si një pikë referimi për klientelën.
MAKINA ME QERA TERNOVA: Shitje automjetesh gjithashtu dhe oferta në dinamikë.
MAKINA ME QERA TERNOVA: Edhe shërbim karrotreci për klientin. Jemi në çdo vend ku ai gjendet, në kohë optimale dhe me çmime të arsyeshme. Ju mirëpresim!