Përshkrimi

LULISHTJA BUÇAJ
Krijo pranverë në çdo stinë !!
Shumëllojshmëri lulesh të importuara nga vendet perendimore dhe të rritura në plantacionin tonë. Pemë dekorative për ambjentet e shtëpisë, vilës, për godina komerciale, industriale apo të biznesit. Udhëheq tregun në cilësi dhe në sasi, bashkëpunon me kompani mjaft prestigjoze europiane dhe botërore. LULISHTJA BUÇAJ: Projekte në të gjithë Kosovën, standard, përkushtim i vazhdueshëm i stafit, profesionalizëm, shumicë dhe pakicë, çmime mjaft të mira. LULISHTJA BUÇAJ: Gjithçka që ju duhet në një vend!

Galeri