Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

LEDRI MOBILERI
Rrethoje Veten me Cilësi dhe Përshtatshmëri!!
Është padyshim një nga ndërmarrjet më interesante në fushën e mobilimit dhe të arredimit. Për produkte mobilerie cilësore të prodhuara dhe shërbimin profesional, gjithashtu.
LEDRI MOBILERI: Mobilime për shtëpi, vila, rezidenca, zyra, pub-e, bar-restorante, hotele, resorte, ambjente komerciale, biznesi etj.
LEDRI MOBILERI: Prodhim me standard të kuzhinave, soxhorno, dhoma gjumi, dhoma ndenje, kënde, dyer, element të ndryshëm arredues sipas nevojave të klientit etj.
LEDRI MOBILERI: Operojmë në qarkun e Kurbinit, të Lezhës dhe gjithë Shqipërinë. Punë të kryera edhe në Kosovë, Itali, Maqedoni, Amsterdam, Çeki etj.
LEDRI MOBILERI: Dallojmë në treg për design cilësor të produktit, korrektesën me klientin, ekzekutimin në kohë të porosive, asistencën në arredim dhe çmimin konkurrues.
LEDRI MOBILERI: Ndjekim me rigorozitet pritshmëritë e klientit. Jo vetëm duke i përmbushur ato, por edhe duke i tejkaluar, gjithashtu. Klienti në qendër të vëmendjes dhe klienti që duhet të ndihet mirë në çdo detaj sa i takon arredimit unik e të papërsëritshëm, është lajtmotivi i punës dhe ecurisë së kompanisë. Prandaj, edhe slogani ynë ‘Rrethoje Veten me Cilësi dhe Përshtatshmëri’, është pika e referimit në të gjithë përditshmërinë tonë.
LEDRI MOBILERI: Prekni cilësinë më të mirë me çmimin dhe ofertat në dinamikë. Ju mirëpresim!

Galeri