Përshkrimi

LAMI PALACE
Përjetoni ambjentin mbretëror !!
Ju ofrojmë të gjithë klientëve akomodim modern të kombinuar me aktivitete relaksuese. Planifikimi ynë është menduar me kujdes duke përfshirë parimet e harmonisë në rritje dhe një ndjenjë të zgjeruar të vitalitetit dhe gëzimit. LAMI PALACE: Hotel, Recepsion, Mëngjes, Tv digjital, Wi-Fi, Kondicioner, Restorant, Sallë konferencash, Parkim. LAMI PALACE: Edhe një ambjent i veçantë me hapësira deri në 600 persona i dizenjuar me shije të rrallë dhe unike ofron momente të paharrueshme për ahengun tuaj. LAMI PALACE: Strukturë unike në Kosovë sa i takon standartit më të lartë në treg. Arredim neoklasik, arkitekturë e veçantë, ekip profesional dhe shërbim mbreslënës. Një pikë referimi për turistët nga Shqipëria dhe Ballkani.