Përshkrimi

KUK COMMERC
Fabrika më moderne e përpunimit të metalit !!
Është padyshim një nga impiantet lider në industrinë e përpunimit të metalit në Kosovë.
KUK COMMERC: Një kompani e cila evokon eksperiencën ndër vite të familjes themeluese me investime teknologjike të fjalës së fundit dhe lidershipin vizionar të drejtimit të biznesit. KUK COMMERC: E lançuar në treg në vitin 74’, sot shkëlqen me tërë performancën e saj dhe është në toplistën e kompanive më të mira në vend sa i takon produktit, kujdesit ndaj klientit dhe çmimit konkurrues. Një treg tjetër interesant si SHQIPËRIA është duke mirëpritur produktet e kompanisë së mirënjohur. KUK COMMERC: Elemente, galanteria metalike, ormana elektrik, rafte metalike, ballkona, dyer, shkallë, rrethoja etj. KUK COMMERC: Material kualitativ, design, punë cilësore dhe rritje e vazhdueshme. Prodhimet tona hijeshojnë: Restorante ekskluzive, Hotele, objekte tregtare, industriale dhe komerciale, shkolla, universitete, spitale, vila, rezidenca, objekte private dhe publike, etj. KUK COMMERC: E bukura e gdhendur në metal!

Galeri