Të dhëna për biznesin

KOMPLEKSI BANESOR LIRIMI 1
Na ndiqni

Përshkrimi

KOMPLEKSI BANESOR LIRIMI 1
Ndërtime, Banesa kualitative, Jeto Bukur dhe Sigurt!!
KOMPLEKSI BANESOR LIRIMI 1: Një sipërmarrje e suksesshme dhe një emër i njohur në tregun e ndërtimit në Prizren e jo vetëm. Për cilësinë e lartë të objekteve që i ofron klientelës dhe standartin e pakapërcyeshëm, gjithashtu.
KOMPLEKSI BANESOR LIRIMI 1: Operojmë në fushën e ndërtimit dhe si pikë ndërtimi në treg.
KOMPLEKSI BANESOR LIRIMI 1: Nëse jeni duke kërkuar për BANESËN e Andrrave të tua dhe me lokacion të përshtatshëm, atëherë zgjedhja më e mirë jemi NE! Banesa dhe apartamente kualitative me te gjitha avantazhet për një jetë të qetë e të sigurtë!
KOMPLEKSI BANESOR LIRIMI 1: Ne punojmë me stafe dhe skuadra profesionale, makineri dhe teknologji të përparuar, kështu që edhe produktet tona janë me cilësi dhe standard të lartë.
KOMPLEKSI BANESOR LIRIMI 1: Duke ju dhuruar një gamë të gjerë të zgjedhjes së tipeve të ndryshme të banesave, me dimensione që përmbushin kërkesat tuaja, “Lirimi 1” do të jetë banesa e planeve dhe ëndrrave tuaja. Shitjet janë duke vazhduar. Vizitoni zyrën e shitjes në lagjen ‘Bajram Curri’, në rrugën ‘William Woker’ në Prizren, përballë objektit që po ndërtohet.
KOMPLEKSI BANESOR LIRIMI 1: Avantazhe domethënëse dhe më e mira për klientët tanë.
Fleksibilitet dhe Çmim konkurrues, Ju mirëpresim!

Galeri