Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

KOA LOUNGE
Bar – Shisha Lounge !!
Një Bar i klasit të lartë, me plot hijeshi dhe finesë. Një investim mbreslënës në sintoni me shijet më të mira të klientelës.
KOA LOUNGE: Pije origjinale, coctails, organizime të ndryshme rinore, ambjente për çdo moshë, Bar-Shisha Lounge. Të gatshëm për të plotësuar pritshmëritë më të larta të klientit.
KOA LOUNGE: Ju mirëpret në ambjentet e saj plot shkëlqim dhe design, në qetësinë mbreslënëse dhe hapësirave unike, gjithashtu.
KOA LOUNGE: Kujdesit miqësor dhe profesional i stafit. Cilësi e lartë, standard, eksperiencë, lidership vizionar. Gjendet padyshim në toplistën e njësive më të mira të shërbimit në metropolin shqiptar. I vendosur në Rrugën ‘Don Bosko’, është kthyer tashmë në një pikë të rëndësishme referimi për të gjithë.
KOA LOUNGE: Prekni kënaqësinë që ofron një Bar i klasit imperial

Galeri