Përshkrimi

KËSHTJELLA KONTI
Evente magjike !!
KËSHTJELLA KONTI: Një investim tërësisht i ri dhe një kështjellë me gur, design, arkitekturë dhe e vendosur nën freskinë e ajrit të pastër dhe flladit të pishinës magjepsëse. KËSHTJELLA KONTI: Restorant me gatime nostalgjike, kuzhinë tradicionale dhe europiane, evente magjike, unike, të mirëorganizuara dhe çmime mjaft konkurruese. KËSHTJELLA KONTI: Evente magjike!

Galeri