Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

IMAXH MERMER GRANIT
Gurë dekorativ, mermer, granit dhe përpunim cilësor të tyre !!
Gurë dekorativ, mermer dhe granit cilësor, prerje dhe përpunim të tyre sipas porosisë së klientit. IMAXH MERMER GRANIT: Mermer-granit për: Shtëpi, vila, hotele, bar-restorante, zyra, godina tregtare, industriale dhe biznesi, salla dasmash etj. IMAXH MERMER GRANIT: Shumëllojshmëri produktesh, standard europian, teknologji e përparuar në impjantin përpunues, drejtues të aftë dhe vizionar të biznesit dhe çmime konkurruese. IMAXH MERMER GRANIT: Cilësia vjen e Para!