Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

HOTEL SOFO LLOGARA
Bar-Restorant, Hotel, Qendër turistike !!
Hotel me 20 (njëzet) dhoma sipas standarteve shumë të mira dhe me një arredim neoklasik mjaft të veçantë. HOTEL SOFO LLOGARA: Gjithashtu edhe 2 (dy) salla restoranti ku mbretërojnë gatimet tradicionale dhe shërbimi miqësor/profesional. HOTEL SOFO LLOGARA: Bar dhe ambjente relaksuese, ngrohje qendrore, wireless, digitalb, recepsion, parking i bollshëm, gjelbërim, mikpritje dhe një vend fantastik për kohën tuaj të lirë apo pushime tuaja të paharrueshme.