Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

HOTEL ROZAFA SHKODËR
Është ndërtuar në vitin 1971 dhe është një nga hotelet kryesore të Shqipërisë veriore. E vendosur në zemër të qytetit të Shkodrës, ofron një pamje të shkëlqyer të qytetit. Këtu ju mund të gëzoni me gatime të llojeve të ndryshme dhe një shumëllojshmëri të pijeve dhe ushqim tradicional të përgatitur me profesionalizëm dhe mirësi. HOTEL ROZAFA: Me një përvojë 45-vjeçare dhe traditës, ne ju ofrojmë shërbim me cilësi të lartë me anë të stafit tonë profesional dhe mikpritës. Stafi është miqësor dhe i lumtur për të ndihmuar, me gjuhën angleze, aftësi italiane dhe franceze të të folurit. ROZAFA HOTEL: Ofrojmë sinjal të fortë Wi-Fi falas për të gjithë klientët tanë, në të gjitha ambjentet e hotelit. Për mysafirët e hotelit ne kemi siguruar parking falas dhe të sigurt 24h, me mëngjes të përfshirë në çmimin e dhomës . Ne ofrojmë një dhomë moderne lavanderi ku rrobat e çdo lloji mund të pastrohen. Ne gjithashtu ofrojmë një mikrobus për të transportuar mysafirët tanë në çdo destinacion. Ne ju mirëpresim në çdo kohë të vitit. HOTEL ROZAFA: 77 Dhoma Hoteli; Shërbim në dhomë; Restorant; 2 Coffe & Snacks Bars; 24 Orë Parking falas dhe Siguri; 3 Salla konferencash; 2 Ashensorë; 24 Orë shërbim recepsioni; Panoramë e mrekullueshme e qytetit; Mjet transporti për destinacione të ndryshme; Dasma, Fejesa, Koktejl etj.