Të dhëna për biznesin

HOTEL RESTAURANT LIQENI I DUKAGJINIT
Na ndiqni

Përshkrimi

HOTEL-RESTAURANT LIQENI I DUKAGJINIT
Relaksohuni buzë liqenit të Dukagjinit !!
Një investim brilant në fushën e shërbimit dhe, që ofrojmë me cilësi e standard për klientët tanë : 5(pesë) dhoma të hotelit dhe restorant me ushqime tradicionale dhe europiane. Po kështu, tek kompleksi ynë mbreslënëse janë edhe gëzimet e ndryshme familjare dhe shoqërore, festa, seminare etj. HOTEL-RESTAURANT LIQENI I DUKAGJINIT: Një panoramë unike në të gjithë Kosovën, shërbim miqësor dhe profesional i stafit, klientë besnik dhe të rinj, jo vetëm nga Kosova, por edhe nga Shqipëria, vendet e ballkanit, diaspora etj. HOTEL-RESTAURANT LIQENI I DUKAGJINIT: Ju mirëpresim për të shijuar një kohë të paharrueshme dhe për t’u relaksuar buzë liqenit të Dukagjinit!

Galeri