Përshkrimi

HOTEL NAFRON
Hotel, 2(dy) Salla Eventesh, Restorant ditor, Pishina !!
HOTEL NAFRON: Investim mbreslënës, arkitekturë, design dhe një stil arkitektonik mjaft i veçantë.
HOTEL NAFRON: Hoteli, Salla ‘Nafron Exclusive’, Salla ‘Nafron Diamond’, ‘Restoranti Ditor’ dhe ‘Nafron Pool’ (Pishina), janë 5(pesë) njësitë e shërbimit ndaj klientit ku cilësia dhe standardi janë prioritare.
2 (Dy) sallat e eventeve mund të nxënë me qindra e qindra klientë, duke plotësuar kështu të gjitha pritshmëritë e tyre për dasma/evente të mëdha/vogla apo gëzime familjare të papërsëritshme. Salla e Re (Nafron Diamond) dhe salla ekzistuese (Nafron Exclusive) paraqesin 2(Dy) investime plot vlerë dhe mjaft unike për Prizrenin e më gjerë.
Hoteli është i standartit europian dhe me kondicionet e një hoteli me 4(katër) yje, gjithashtu. Qetësia dhe kushtet e ofruara nga hoteli janë të gërshetuara këndshëm me shërbimin profesional dhe mikpritjen tradicionale të stafit.
Restoranti ditor ofron gjithashtu një kombinim të kuzhinës tradicionale dhe bashkëkohore dhe një menu mjaft të pasur për klientët/miqtë e Nafron-it.
HOTEL NAFRON: Pishina dhe ambjenti komod për ditët e nxehta të verës apo Weekend-in tuaj, janë një tjetër vlerë e shtuar e Hotel Nafron-it. Tek ‘Nafron Pool’ mbizotëron rehatia, momentet e bukura e të paharrueshme, stili i veçantë i arredimit, kënaqësia e shijimit të eventit e plot detaje të tjera që bëjnë diferencën.
HOTEL NAFRON: Përjetoni momentet më të bukura, festat dhe eventet plot sadisfaksion. Ju mirëpresim!