Përshkrimi

HOTEL MUSTANG TIRANË
Si në shtëpinë tuaj !!
Ne ju bëjmë të ndiheni si në shtëpinë tuaj! Një super hotel dhe sipas standardit europian me: Dhoma dopio, Dhoma familjare, Dhoma deluxe, të cilat ofrojnë një relax maksimal gjatë gjithë kohës së qëndrimit të klientit. Shërbim me mëngjes në dhomë, recepsion 24 h, ajër i kondicionuar, internet WI-FI, këmbim valuator, shërbim taksi, parkim i bollshëm. HOTEL MUSTANG TIRANË: Bar dhe Bar në verandë, hapësirë panoramike, desing, koncept krejtësisht i ri dhe novator mbi shërbimin, traditë hoteliere, staf professional. Që nga 2017 HOTEL MUSTANG TIRANË ofron për klientelën edhe një restorant neoklasik të nivelit të lartë me menu tradicionale dhe europiane. Është padyshim njësia nr1 e shërbimit në aksin Kombinat-Vaqarr dhe sigurisht që gjendet në toplistën e hoteleve më të mira shqiptare!

Galeri