Përshkrimi

HOTEL FROJD SHËNGJIN
Magjia e turizmit shqiptar !!
Në breg të detit-aty ku zhurma e dallgëve dhe flladi i lehtë i verës ëmbëlson ditët tuaja. Aty ndodhet HOTEL FROJD-magjia e re e turizmit shqiptar. Arkitekturë moderne, produkte të freskëta, kuzhinier italian, verëra cilësore, koktejle, ëmbëlsira dhe gjithçka për të kënaqur klientët tanë. HOTEL FROJD SHËNGJIN: Panoramë fantastike, standard i lartë, bregdet i mrekullueshëm, ambjente për çifte, familjare dhe grupe miqsh gjithashtu. HOTEL FROJD SHËNGJIN: Muzikë live, kënd lojërash për fëmijë, shëtitje në det dhe vizita në monumentet e kulturës. HOTEL FROJD SHËNGJIN: Një arsye më tepër për të ardhur në Shëngjin!