Përshkrimi

HOTEL ESTRADA SUHAREKË
Hotel dhe Evente !!
Hotel sipas standarteve më të përparuara. Bar brenda dhe bar në verandë, panoramë fantastike, cilësi e lartë shërbimi, standard, arkitekturë e veçantë dhe arredim neoklasik. HOTEL ESTRADA: Staf profesional, dhoma me Tv satelitor, minibar, recepsion, hidromasazh, air conditioned, internet. HOTEL ESTRADA: Një supersallë për gëzimet tuaja familjare dhe shoqërore apo evente të ndryshme, menu e përzgjedhur, parkim pa limit dhe çmime mjaft konkurruese. HOTEL ESTRADA i ndodhur pranë Podgurit të Prizrenit, rrëzë maleve të Sharrit, ofron pamje relaksuese, të bukur dhe plotë gjallëri, ju mirëpresim!