Përshkrimi

HOTEL APOLLON SARANDË
Qendër turistike !!
I vendosur 700 metra nga sheshi kryesor i qytetit, Hoteli Apollon është rreth 1 km nga porti i trageteve dhe stacioni kryesor i autobusëve. Ofrojmë një zonë private plazhi të pajisur me çadra dhe shezllone komode. Parkim falas private, dhe gjithashtu autobusi i cili lidh Sarandën me plazhet e tjera ndalon pranë hotelit. HOTEL APOLLON: Buzë detit Jon dhe sipas standarteve më të mira europiane. Bar dhe Bar në verandë, arredim neoklasik, design, panoramë unike dhe mbreslënëse, restorant me gatime tradicionale dhe ndërkombëtare, shërbim impresionues i stafit, evente të ndryshme me muzikë Live, festa, relax, ambjente miqësore, komoditet buzë detit magjepsës, parkim, siguri e lartë dhe drejtim plot kompetencë. HOTEL APOLLON: Beach-Bar-Caffe-Hotel- Restaurant, Wonderful View, Friendly Staff. HOTEL APOLLON: Përtej të zakonshmes!