Përshkrimi

HENDRIS SHPK LEZHË
Pajisje për servise, lavazhe & gomisteri !!
HENDRIS SHPK: Pajisje për Servise, lavazhe dhe gomisteri-të reja dhe të përdorura. Produkte të cilësisë së lartë, garanci dhe kualitet, çmime shumë të mira dhe lider në tregun shqiptar. HENDRIS SHPK: Ekskluzivitet për Shqipërinë i markave të mirënjohura europiane ‘SICE’, ‘WERTHER International s.p.a’, ‘CORGHI’, ‘CORMACH S.R.L’ etj, duke u afishuar kështu në tregun shqiptar me seriozitet, garanci dhe mirënjohje të klientelës. HENDRIS SHPK: Klientë besnik në çdo qark të vendit, kujdes dinamik mbi çdo produkt të distribuar nga kompania, besueshmëri dhe standard europian, ju mirëpresim!