Përshkrimi

HAPPY DAY
Arredime, Freski, Standard !!
Një nga bizneset më të veçanta në Durrës, sa i takon shërbimit mbreslënës ndaj klientelës dhe organizimeve të papërsëritshme.
HAPPY DAY: Lule Natyrale; Buqeta të freskëta; Arredim Lokalesh; Ceremoni & Evente; Zbukurim makina nusesh; Dekore; Evente për fëmijë dhe të rritur; Shërbim Taxi; Animatorë; Konfeta; Tollombace. Dhe shumë shërbime të tjera i gjeni në dyqanin tonë.
HAPPY DAY: Arredime me klas, stil dhe design, për t’i bërë gëzimet dhe ceremonitë tuaja, thjesht, të paharrueshme.
HAPPY DAY: Jo vetëm lule dhe buqeta të freskëta, jo vetëm dekor impresionues dhe unik, por dhe kreativitet dhe çmime konkurruese.
HAPPY DAY: Jemi në treg për të plotësuar dhe tejkaluar pritshmëritë më të larta ndaj klientelës. Ju mirëpresim!

Galeri