Përshkrimi

GREEN COMPANY-TIRANË
Lule natyrale dhe Pemë dekorative !!
Lule natyrale të të gjitha llojeve, vazo dhe pemë dekorative për çdo stinë të vitit për ambjente të brendshme apo të jashtme. GREEN COMPANY-TIRANË: Ideojmë dhe realizojmë lulishte për vila, rezidenca, bar-e, restorante, hotele, shkolla, zyra, njësi të ndyshme komerciale dhe biznesi. GREEN COMPANY-TIRANË: Produkte të shumëllojshme, asistencë në arredim dhe çmime mjaft të mira shumicë dhe pakicë. GREEN COMPANY-TIRANË: Gjelbërimi juaj pasioni ynë!