Përshkrimi

Gran caffe GARIBALDI
Shija e kafesë italiane !!
Gran caffe GARIBALDI, tashmë edhe në Shqipëri. Një shije e papërsëritshme e kafesë më të mirë italiane në tregun shqiptar për bare, rezidenca, punonjësit në zyra, biznese, njësi tregtare etj. Cilësi e lartë, ekip profesional, standard. Unicitet, shije e rafinuar e zgjedhur e kafesë, korrektësi, kujdes dinamik ndaj klientit dhe gjendet në toplistën e kafesë më të mirë në tregun shqiptar. Gran caffe GARIBALDI: il caffè dei due mondi ! Kontakto distributorin për oferta në dinamikë, ju mirëpresim!