Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

GOLAJ BAK-Gjakovë
Makineri për furra buke, mishtore dhe pastiçeri !
Makineri të reja dhe të përdorura për furra buke, mishtore dhe pasticeri. Showroom-e gjigande ku klienti mund të bëj zgjedhjen e tij, asistencë dhe garanci, produkte dhe marka kredibile në treg-nga Zvicra dhe Europa. GOLAJ BAK: Një nga bizneset më të njohura në Gjakovë dhe në të gjithë Kosovën gjithashtu, për korrektesën dhe besueshmërinë e klientelës. GOLAJ BAK: Çmime të shumicës dhe të pakicës, ekip profesional në shërbimin tuaj dhe zgjidhje të vërteta për biznesin!