Përshkrimi

GLAMOUR PERDE
Perde dhe Aksesorë !!
Krijuar në vitin 2008 shkëlqen në treg duke ju ardhur në ndihmë individëve, kompanive private dhe institucioneve shtetërore për një pamje të këndshme të ambjenteve të tyre. Jemi distributor i markave prestigjoze ”Brillant”, ”Carrlline” dhe ”Percity”. GLAMOUR PERDE: Perde, grila, roller, zebra, aksesore plotësues tekstili dhe kjo në të gjithë Shqipërinë. Edhe letër murale dhe mokete të cilësisë së lartë për ambjentin tuaj të punës apo të banimit. Ne i degjojmë dhe asistojmë klientët tanë, shërbejmë me seriozitet, korrektësi dhe garanci. GLAMOUR PERDE: Standard, përkushtim dhe çmime shumë të mira! Adresat tona: Rruga ‘Ferit Xhajko’, pranë ‘Restorant Durrësit’ dhe Rruga ‘Myslim Shyri’, Tirana, Albania.