Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

GJANA TOOLS MARKET
Materiale Elektrike, Hidraulike, Vegla pune, Ndriçues!!
Materiale hidraulike dhe elektrike.
Vegla pune profesionale.
Ndriçues për ambient të brendshëm dhe të jashtëm!!
GJANA TOOLS MARKET: Është padyshim një nga sipërmarrjet më interesante në Qarkun e Tiranës e më gjerë. Për shumëllojshmërinë e produkteve që ofron në tregun metropolitan, markat plot reputacion dhe çmimin konkurrues, gjithashtu.
GJANA TOOLS MARKET: Mbi 10 vite eksperiencë e suksesshme në tregun shqiptar dhe mbi 10 vite me qindra e qindra klientë të cilët gjithnjë i referohen emrit të kompanisë sonë. Në fakt, duam më të mirën për klientët tanë besnik / propabil dhe duam që blerjet e tyre në showroom-in tonë të jenë blerje të kënaqshme.
GJANA TOOLS MARKET: Materiale elektrike nga markat lider në treg si ABB, Schneider, BTicino, Gewiss dhe qindra produkte të tjera që plotësojnë kërkesat e klientit.
GJANA TOOLS MARKET: Materiale hidraulike dhe sistemet më të reja të instalimit inkaso, Boilere, Panele diellore etj.
GJANA TOOLS MARKET: Pjesë e showroom-it tonë janë edhe markat Grohe, Geberit, TDM, Coprax e dhjetëra të tjera plot reputacion, gjithashtu.
GJANA TOOLS MARKET: Vegla pune profesionale të të gjitha llojeve dhe çmim konkurrues.
GJANA TOOLS MARKET: Ndriçues për ambjente të jashtme / brendshme, qindra modele në showroom dhe plotësim i nevojave të tregut me standard dhe profesionalizëm.
GJANA TOOLS MARKET: Produkte dhe shumëllojshmëri të tyre nga e gjithë bota. Për individ, familjar, biznese dhe kompani të ndryshme shqiptare.
GJANA TOOLS MARKET: Materiale Elektrike, Hidraulike, Vegla pune, Ndriçues!! Ju mirëpresim!