Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

GARDEN HOTEL XIBRAKË
Kompleks dhe Qendër turistike !!
Një superambjent fantastik dhe i zhytur mes gjelbërimit të pa fund dhe panoramës së papërsëritshme. Bar dhe bar në natyrë, hotel dhe mobilim sipas standardit europian, minimarket, shërbim miqësor dhe professional dhe një skuadër në plotësim të kërkesave më të larta të klientelës. Po kështu, një benzinatë cilësore, ambjente çlodhëse dhe parkim pa limit. Higjenë e lartë e njehsuar me natyrën e virgjër, ndërsa jeni duke shijuar ajrin e freskët dhe ambjentet unike të ‘Garden Hotel Xibrakë’. Gjithçka bio, lidership vizionar, klientelë e kënaqur për cilësinë dhe çmimet, si edhe gjendet në toplistën e komplekseve më të mira shqiptare.