Përshkrimi

GALD FASHION FOOTWEAR
Dyqane këpucësh !!
Këpucë cilësore, shumëllojshmëri zgjedhjesh, design dhe çmime mjaft të mira. GALD FASHION FOOTWEAR: Staf mikpritës, produkte plot klas, dyqane mjaft të veçanta dhe një shpërndarje e madhe gjeografike e tyre, klientë të kënaqur dhe oferta në dinamikë. Rrjeti i dyqaneve GALD FASHION FOOTWEAR është bërë një emër mjaft i dashur për njerëzit duke u kthyer në çdo stinë të vitit një pikë referimi për klientët në mbarë vendin. Ky rrjet shtrihet në: QTU-Tiranë; City Park-Tiranë; Kristal Center-Tiranë; Flagship Center-Durrës; Gold Center-Fier; Gjirokastër-pranë Stadiumit etj. Produktet e GALD FASHION FOOTWEAR gjenden gjithashtu në mjaft qendra e dyqane tregtare kudo në Shqipëri duke u bërë të prekshme nga njerëzit me cilësinë, çmimet dhe shërbimin miqësor e profesional të stafeve tona. Adresat tona: Në të gjithë Shqipërinë.