Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

FORUM CAFFE
Shija e Veçantë !!
Është një nga kompanitë më interesante në tregun e Kosovës dhe më gjerë. FORUM CAFFE: Me një shije e veçantë vjen në treg për çdo biznes dhe për çdo familje gjithashtu. FORUM CAFFE: Aparati është me 4 (katër) funksione dhe shumë praktik: 1.Kafe 2.Makiato 3.Ujë i ftohtë 4.Ujë i ngrohtë. FORUM CAFFE: Një kafe me plot shije, e pjekur dhe e paketuar me kujdesin më të lartë ku për shijen e papërsëritshme vendosni ju, ndërsa për kualitetin ne. FORUM CAFFE: Aparata të kualitetit të lartë në shitje dhe ipen në shfrytëzim për biznese, asistencë dhe gadishmëri e lartë për t’ju shërbyer në çdo kohë. FORUM CAFFE: Skuadër shpërndarëse në të gjithë Kosovën, fleksibilitet dhe çmime mjaft konkurruese. FORUM CAFFE: Pas kërkesave të shumta të klientelës kemi sjellë në treg edhe brendin më të Ri me një shije unike: Caffe in espresso. FORUM CAFFE: Drejtues me ambicie të admirueshme, klientë gjithnjë e më të shtuar, kënaqësi e veçantë. FORUM CAFFE: Shije e veçantë, Provo edhe Ti !