Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

FLOWERS BY BELLE
Standard, Cilësi, Çmim konkurrues!!
FLOWERS BY BELLE: Një biznes mjaft interesant në shërbim të klientelës duke ofruar me standard dhe profesionalizëm produkte / shërbime impresionuese.
FLOWERS BY BELLE: Lule të prera, Lule natyrale, Bimë dekorative si ullinj etj.
FLOWERS BY BELLE: Buqeta të shumëllojshme plot klas, stil dhe design, Lule në vazo etj. Për individë dhe evente të paharrueshme.
FLOWERS BY BELLE: Shitje me shumicë dhe pakicë, transport falas.
FLOWERS BY BELLE: Prodhim dhe dora e parë në tregun metropolitan / shqiptar. Sera dhe zgjedhje pa fund për klientelën besnike / propabile.
FLOWERS BY BELLE: Plotësim i kërkesave të klientit dhe çmim mjaft konkurrues.
Ju mirëpresim!