Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

FLOWER ROOM DISTRIBUTION
Lule natyrale për ambjente të brendshme, Lule të prera, Lule me shumicë dhe pakicë!!
FLOWER ROOM DISTRIBUTION: Lule natyrale dhe të prera me shumicë dhe pakicë, Lule të mbjella me shumicë, Bimë dekorative.
FLOWER ROOM DISTRIBUTION: Është padyshim një nga ndërmarrjet më interesante në tregun metropolitan dhe atë shqiptar, gjithashtu.
FLOWER ROOM DISTRIBUTION: Klientët tanë janë individë dhe biznese, sipërmarrje dhe kompani të ndryshme. Produktet tona gjenden në çdo gëzim familjar, ambjente të gjelbëruara, salla eventesh, zyra, vila dhe rezidenca, hotele, ambjente komerciale etj.
FLOWER ROOM DISTRIBUTION: Duam që klientët tanë të jenë të kënaqur. Për produktet që blejnë në showroom-et tona, shërbimin dhe asistencën e stafit dhe çmimin më konkurrues që ofrojmë në tregun shqiptar.
FLOWER ROOM DISTRIBUTION: Ofrohet edhe shërbimi Taxi për klientët tanë.
FLOWER ROOM DISTRIBUTION: Marrim porosi nga e gjithë bota.
FLOWER ROOM DISTRIBUTION: Cilësi, Standard europian, Korrektesë dhe Besueshmëri. Ju mirëpresim!