Përshkrimi

FIRMA EL
Artikuj Industrial dhe Shtëpiak !!
Prej vitit 91′ tregton me shumicë dhe pakicë artikuj industrial duke ofruar cilësinë dhe standartin më të lartë në tregun shqiptar. Marka të njohura dhe kredibile, tregtim me shumicë dhe pakicë i: Soba druri, kondicionerë, frigoriferë, lavatriçe, televizor, aksesorë arredues etj. FIRMA EL: Një staf profesional dhe miqësor në shërbim të klientelës dhe një pikë e fortë referimi në tregun shqiptar e më gjerë.