Të dhëna për biznesin

FEJZO ALUMIN
Na ndiqni

Përshkrimi

FEJZO ALUMIN
Veshje me xham dhe alugobond !!
FEJZO ALUMIN është padyshim një nga kompanitë që militon plot sukses në tregun shqiptar. Veshje me xham dhe alukobond të godinave civile dhe industriale, hotele, qendra tregtare, komerciale, qendra biznesi etj. Prodhim dhe montim, cilësi dhe garanci. FEJZO ALUMIN: Punë të kryera me standard në portin e Durrësit, të Lezhës, në TEG, në dhjetëra e qindra projekte kudo në Shqipëri, Kosovë e më gjerë. Një staf inxhinieriko-teknik mjaft i përkushtuar dhe kompania gjendet në toplistën e bizneseve më të mira në qarkun e Durrësit.

Galeri