Përshkrimi

FABERTI GROUP DURRËS
Bimë Medicionale !!
Është një kompani mjaft kredibël në tregun shqiptar dhe e fokusuar në fushën e bimëve medicionale, por edhe më gjerë. E drejtuar nga një lidership i aftë dhe vizionar, FABERTI GROUP lançon në tregun shqiptar standard dhe cilësi të lartë, si edhe eksport të produkteve drejt tregut europian e atij botëror gjithnjë e në rritje. FABERTI GROUP: Medicinal herbs, Spices, Aromatics, Essential oils from our beautiful flora and rich natural diversity of Albania. FABERTI GROUP: Bën pjesë në grupin e kompanive më të suksesshme të këtij profili.