Përshkrimi

EVO CONSTRUCTION SHPK
Punime Duralumini & PVC, Standard dhe Marka europiane !!
EVO CONSTRUCTION SHPK: Është një nga emrat më të njohur në tregun metropolitan dhe atë shqiptar. Për cilësinë e lartë të produkteve dhe punëve të kryera, standartin europian dhe plotësimin e pritshmërive më të larta të klientelës.
EVO CONSTRUCTION SHPK: Punime Duralumini Schuco & PVC Rehau si dhe një shumëllojshmëri punimesh të tjera si: Dyer & Dritare Alumini, Punime Kangjellash, Fasada Xhami, Punime Alukobondi, Punime Druri, Veshje Fasadash, Etj..!
EVO CONSTRUCTION SHPK: Bashkëpunojmë me kompani lokale dhe të BE-së të tilla si: Schuco, Rehau, Guardian Glass, Tekna, Wicona, Alucoil, Tehnomarket, VAS, Elca, Elumatec, Elusoft, etj.
EVO CONSTRUCTION SHPK: Ofrojmë një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh nga një përvojë shumëvjeçare si:
– Panele Alumini me Alukobond ose Alucore.
-Dyer & Dritare me sisteme termike dhe profile normale.
– Fasada strukturale dhe gjysëm strukturale duke përdorur sistemet më të avancuara si Rehau dhe Schuco.
– Fasada të ventiluara me pllaka qeramike, me sisteme fikse alumini në ndërtim.
– Fasada strukturale me sistem merimange dhe kulme qelqi.
– Ballkone me profile qelqi dhe alumini për ndërtesa tregtare dhe rezidenciale.
EVO CONSTRUCTION SHPK: Bazuar në një përvojë të gjatë, kompania u siguron klientëve se produkti i tyre do të jetë rezultat i personelit më të kualifikuar, teknologjive më të mira dhe materialeve të çertifikuara sipas standarteve të BE-së.
EVO CONSTRUCTION SHPK: Me dhjetëra e qindra projekte të suksesshme në të gjithë Shqipërinë. Korrektesë, ekzekutim në kohë të çdo projekti, skuadra profesionale në terren, lidership vizionar dhe çmime konkurruese. Ju mirëpresim!

Galeri