Të dhëna për biznesin

ENHO SHPK
Na ndiqni

Përshkrimi

ENHO SHPK
Materiale ndërtimi, Produkte dekorative betoni, Pllaka, Hidrosanitare !!
ENHO SHPK: Është një nga kompanitë më interesante e të suksesshme në qarkun e Durrësit e më gjerë në fushën e materialeve të ndërtimit, produkteve dekorative prej betoni, pllakave dhe hidrosanitareve etj.
ENHO SHPK: Materiale ndërtimore, Vegla pune, Hidrosanitare, Pllaka dekorative (prodhime betoni), Bojëra (deutscholor) etj.
ENHO SHPK: Ofrojmë prodhime dekorative betoni të ndryshme dhe materiale ndërtimi. Cilësia e lartë e materialeve që përdoren për prodhimin e pllakave dhe teknologjia e lartë e linjës së prodhimit janë dy faktorët kryesorë që i kanë siguruar sukses në treg kompanisë tonë.
ENHO SHPK: Ofrojmë më shumë se pesë lloje pllakash për shtrimin e trotuareve dhe oborreve të cilat prodhohen në fabrikën që është instaluar në afërsi të Sukthit, në autostradën Tiranë-Durrës duke ofruar për klientelën cilësi, standard dhe çmim konkurrues.
ENHO SHPK: Përveç tregëtimit në pikat kryesore të shitjeve, kompania ofron gratis dhe shërbimin e transportit për klientët e saj.
ENHO SHPK: Kompania është e specializuar edhe në prodhimin e blloqeve, shtyllave dhe bordurave të përmasave të ndryshme. Gjithashtu firma mundëson edhe prerje jashtë serie në rast se klientët projektojnë një model të caktuar.
ENHO SHPK: Gjithnjë për të plotësuar kërkesat më të larta të klientelës, Ju mirëpresim!

Galeri