Përshkrimi

EMIGRES-ALBANIA
Cilësi dhe Standard !!
EMIGRES me një eksperience 25 vjeçare si dhe me ekspozitën më të madhe 6200 m2 në fushën e arredimit edhe të mobilimit të ambjenteve të brendëshme dhe të jashtme vazhdon të ofrojë një gamë të gjerë produktesh ku ndërthurja e detajeve, përcakton funksionalitetin, si dhe një mënyrë që përcakton stilin e jetës. Kualiteti-bazuar në të dyja termat, fortësia dhe jetëgjatësia e materialeve janë besueshmëria që kompania jonë ofron, sepse ne besojmë në produktet që ofrojme në sajë të partnerëve tanë ndërkombëtare si dhe në stafin tonë.
Gjithkush tek EMIGRES beson se shtëpia është vendi ku nisemi dhe kthehemi, është pikë reference, vendi ku relaksohemi dhe takojmë shokët dhe të dashurit tanë, prandaj ne ndjejmë nevojën të dekorojmë hapësirën tuaj në bazë të kërkesave dhe nevojave sa më mirë të jetë e mundur. EMIGRES: Eksperiencë e madhe në treg, ekspozitë 6200 metër katror, kualitet, fortësi, jetëgjatësi. EMIGRES: Pllaka, mobilje, hidrosanitare, marka europiane, cilësi, standard, design, çmime konkuruese dhe një emër plot reputacion në tregun shqiptar.