Përshkrimi

ELITA FISH RESTAURANT
Cilësi, Standard, Çmim konkurrues !!
Një restorant me bazë gatimet cilësore të peshkut. ELITA FISH RESTAURANT: Gatime të të gjitha llojeve të peshkut të freskët, kuzhinë e stilit italian dhe specialitete të lokalit gjithashtu. Po kështu edhe frutat e detit të gatuara në mënyra të ndryshme dhe speciale janë pjesë integrale e përditshmërisë sonë duke e shndërruar emrin e lokalit në një pikë të fortë referimi për klientelën. Stafi ynë i kuzhinës zotëron një eksperiencë të çmuar dhe anëtarët e tij janë të specializuar në këtë lloj fushe gjithashtu. ELITA FISH RESTAURANT: Verërat e restorantit tonë janë të shumëllojshme, mjaft cilësore dhe të një kategorie të lartë, duke bërë të mundur një simbiozë perfekte me gatimet e shijshme dhe servisin brilant të shërbimit. ELITA FISH RESTAURANT: Ofrohen edhe ëmbëlsira pas ushqimit të cilat në fakt janë veçanërisht një tjetër specialitet i restorantit tonë. ELITA FISH RESTAURANT: Ne luftojmë për më të mirën, ne duam që klientët tanë të jenë të kënaqur jo vetëm me gatimet tona por edhe me mikpritjen tonë tradicionale. ELITA FISH RESTAURANT: Është restoranti më i veçantë në të gjithë zonën pas Ekspozitës dhe atë të Myslym Shyrit, mjaft dinamik në plotësimin më të mirë të kërkesave të klientelës dhe gjendet në toplistën e restoranteve më të mira në Tiranë sa i përket gatimeve të peshkut. ELITA FISH RESTAURANT: Standard, Cilësi gatimi, Staf profesional, Drejtues plot vizion dhe Çmime konkurruese!