Përshkrimi

ELEKTROAUTO GENTI
Shërbime cilësore elektroauto dhe elektronike për makinën tuaj, duke dhënë zgjidhje të shpejta e të sakta. Ne ofrojmë shërbimet elektroauto duke punuar me moton: Tejkalojmë pritshmëritë e klientelës dhe me çmime konkurruese !
ELEKTROAUTO GENTI: Programime dhe Riprogramime në Soft të centralinave: DPF OFF, ERG OFF, ADBLU OFF, DTC OFF.
ELEKTROAUTO GENTI: Për disa lloje automjetesh bëjmë edhe Programime Online. SCN MERCEDES; VAG ONLINE; OPEL ONLINE; FORD ONLINE Etj.
ELEKTROAUTO GENTI: Eksperiencë e stafit, drejtues ambicioz, standard i përparuar dhe teknologji e lartë shërbimi. Ju mirëpresim!

Galeri