Përshkrimi

ELEKTRO LULI LIGHTING
Ndriçues dhe Material elektrik !!
Një kompani lider në tregun e Kosovës. Është Nr1 në Kosovë për ndriçuesit dekorativ dhe aksesorët elektrikë. Vizioni ynë është: “Të ofrojmë ndriçimin e duhur në shtëpitë tuaja”. Ideja jonë e biznesit është “të ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve të dizajnuara mirë, funksionale në shtëpi me çmime aq të ulëta sa më shumë njerëz të jetë e mundur të jenë në gjendje t’i përballojnë ato”.
ELEKTRO LULI LIGHTING: Ne punojmë shumë për të arritur cilësi me çmime të përballueshme për klientët tanë përmes optimizmit të gjithë zinxhirit tonë të vlerës, duke ndërtuar marrëdhënie afatgjata të furnizuesit. Vizioni ynë tejkalon edhe ndriçimin në shtëpi. Ne dëshirojmë të krijojmë një të përditshme më të mirë për të gjithë njerëzit që preken nga biznesi ynë.
ELEKTRO LULI LIGHTING: Showroome gjigande të shitjes me shumicë të materialit elektrik dhe të ndriçuesve.
ELEKTRO LULI LIGHTING: Ndriçues, poça, priza, ndërpresa, aksesorë dhe të gjitha këto nga brendet më të mira botërore.
ELEKTRO LULI LIGHTING: Një fuqi e vërtetë ekonomike, një staf miqësor dhe profesional, asistencë në blerje, klientë të kënaqur nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia e më gjerë si edhe çmime shumë të mira. Cilësi, standard, besueshmëri dhe një pikë referimi për klientelën. Jemi të përkushtuar t’iu japim ndriçimin më të mirë, me një përqendrim në cilësi, kosto të përballueshme dhe siguri.
ELEKTRO LULI LIGHTING: Për një botë plot drita! Ju mirëpresim!

Galeri