Përshkrimi

Petrol, Coffe & Restaurant, Shërbime !!
EL PETROL: Është një kompani plot reputacion dhe mjaft e dallueshme në tregun e Kosovës dhe gjithnjë e më e dallueshme edhe për klientët nga Shqipëria.
EL PETROL-i operon në fushën e karburanteve dhe 5 (pesë) pikat e saj ofrojnë derivate cilësore me kualitet të lartë dhe sipas standartit europian.
EL PETROL: Të gjithë informacionin mbi kompaninë tonë mund ta merrni përveç rrjeteve sociale edhe nga Aplikacioni https://elpetrol-ks.com/. Duke shpenzuar në EL PETROL ju mbledhni pikë në Aplikacionin tonë, të cilat përkthehen në oferta të ndryshme për ju, familjen apo miqtë tuaj. Për çdo litër me karburant të mbushur në pikat tona, ju mund të fitoni pikë. Pra, ne kujdesemi ndaj klientit me cilësi, çmim konkurrues dhe oferta në dinamikë.
Tek pika ‘EL Petrol’ në km e 1-rë, në rrugën Prizren-Vermicë ofrohen edhe shërbimet e servisimit profesional të të gjithë automjeteve si edhe servisimi për automjetet e rënda dhe me çmime të arsyeshme gjithashtu.
EL PETROL: Pjesë origjinale për të gjitha llojet e makinave; Restorant ditor (Rruga Tirana) me ambjente të veçanta dhe relaksuese, ku shërbimi ndaj klientit është prioritar.
EL PETROL: Ndërkohë që jeni duke shijuar ushqimin dhe pijet mund t’ju shërbehet me Autolarjen për pastrimin e veturës tuaj. EL PETROL-in mund ta gjeni gjithashtu edhe tek ‘Rruga e Kukësit’, ‘Rruga Tirana’, tek Lagjja Arbanë dhe në Opojë.
EL PETROL paraqet sot një emër dinjitoz dhe të dashur për përdoruesit e rrugës nga Kosova dhe Shqipëria.
EL PETROL: Furnizohuni me derivatet më cilësore të naftës.
EL PETROL: Udhëto i sigurtë, udhëto mirë dhe udhëto lirë! Ju mirëpresim!

Galeri