Përshkrimi

EL PETROL TRANSPORT
Transport i derivateve të naftës !!
EL PETROL me një eksperiencë të pasur në treg është mjaft aktive dhe e suksesshme edhe në fushën e transportit duke shërbyer me kompetencë dhe profesionalizëm. EL PETROL-TRANSPORT: Transport i garantuar i naftës dhe derivateve të saj Shqipëri-Kosovë deri në destinacionet e caktuara. EL PETROL-TRANSPORT: Furnizime me shumicë dhe pakicë të tregut, cilësi e garantuar dhe çmime mjaft të arsyeshme. EL PETROL-TRANSPORT realizon në kohë edhe transportin gratis të porosive ushqimore. EL PETROL-TRANSPORT: Standard i lartë, vizion zhvillimor dhe besueshmëri!