Përshkrimi

ECOSOFT ALBANIA
Për një jetë të shëndetshme !!
Uji prek jetën tuaj në shumë mënyra. Kjo do të thotë që familja juaj varet nga uji që është i pastër dhe me cilësi të lartë çdo ditë. Teoren sjell ekskluzivisht në Shqipëri Ecosoft, që ju siguron ujë të pastër dhe ju ndihmon të kurseni para. Për një jetë të shëndetshme dhe plot gjallëri përdorni ujë të trajtuar nga sistemet Ecosoft. Ecosoft është një ndër markat më të njohura në botë në sistemet e trajtimit të ujit, i ndodhur në mbi 50 shtete në të 5 kontinentet. Ecosoft është një nga pesë prodhuesit në botë që ofron gamën e plotë të produkteve, nga filtrat e shtameve, sistemet e trajtimit të ujit për të gjithë shtëpinë, sistemet për ujin e pishëm me anë të teknologjisë Reverse Osmosis, e deri tek sistemet industrialë. Për një jetë te shëndetshme dhe plot gjallëri përdorni ujë të trajtuar nga sistemet Ecosoft.